fbpx

Garanterede SEO rangeringer på 90 dage 

Spild ikke din tid på tomme løfter, når vi garanterer resultater. Vores nul-risiko tilbud vil få dig på side 1 på Google inden for 90 dage* – ellers vil vi arbejde gratis. 

Vi tjener dig flere penge

Nogle SEO bureauer har deres fokus det forkerte sted, nemlig på klik og trafik – men det kan man ikke bruge til noget, hvis det ikke er trafik, der genererer profit. Rankings og trafik er fantastisk, hvis man får det rigtige trafik og de rigtige rankings, på ord der betyder noget for din virksomhed.

Ingen undskyldninger, kun resultater

Formålet med dette tilbud er, at vi gerne vil vise dig de resultater, vi ved vi kan opnå for din virksomhed. Har vi dog taget fejl, og kan vi ikke indfri vores løfter – jamen så har vi ingen undskyldninger at gemme os bag. 

Ved hjælp af en række SEO strategier, vil vi gøre din hjemmeside til en salgsmaskine, der kan modstå konkurrenter og Google opdateringer gennem tiden.

SLÅ DINE KONKURRENTER

– Og slå dem stort

Du er ikke den eneste, der begiver dig ud i SEO – det gør dine konkurrenter også. Chancen for at dine konkurrenter har arbejdet med SEO i lang tid allerede, er ret stor. Men det gør ikke noget – for med en ordentlig strategi kan man altid indhente et forspring, lige meget hvor stort det er.

Hvordan bliver man #1?

Hvis man skal ligge nr. 1 på Google, nytter det ikke noget at arbejde i blinde. Man bliver nødt til at bruge en fremgangsmåde, baseret på hvad der er behov for. Man kan ikke blot udvælge søgeord uden grund, lave implementeringer uden en strategi eller arbejde med SEO uden en plan – man skal arbejde struktureret.

Analyse

Den første analyse er grundstenen for samarbejdet. Det er her vi finder ud af, hvor vi skal sætte ind henne, og hvordan vi får det maksimale afkast – det er her vi danner en forbindelse. Uden denne vil det være umuligt at lægge en strategi, udvælge søgeord, eller bare at give et tilbud.

Strategi

Ud fra analysen, kan vi nu lægge en strategi. Vi kender hjemmesidens svage punkter, stærke punkter og hvor vi kan hente et godt afkast. Om det er linkbuilding, tekstforfatning, teknisk SEO eller det hele, vi skal sætte ind på, det må analysen fortælle – men vi er i hvert fald klar med en strategi nu. Vi har spidset spydet, og gør klar til angreb.

Eksekvering

Med en ordentlig strategi, og en struktureret arbejdstilgang på plads, er vi nu klar til at gå i krig – og i krig, det skal vi. Vi skal ud og vinde krigen over topplaceringerne på Google, og vi skal vinde over dine konkurrenter. Men en krig bliver ikke vundet på 1 dag. Det kræver tålmodighed, præcision og knofedt.

Hvad opnår du med SEO?

Gratis og vedvarende trafik

Den trafik vi opnår vil du ikke skulle betale for, ligesom med Google eller Facebook Ads. Samtidig er den vedvarende, og vil ikke forsvinde, lige så snart vi er færdige med vores arbejde.

Bedre trafik

Trafik fra organiske resultater på Google har høj troværdighed. Det betyder også, at denne trafik konverterer bedre, hvilket kan resulterer i flere salg.

Flere salg

I takt med at du får flere klik, bliver mere synlig og dine potentielle kunder får et bedre kendskab til dig, vil dine salg stige, så længe du tager godt hånd om dem.

Hvad siger vores kunder?

"Både klik til siden og salget er steget"

“Vores samarbejde med Snippet SEO har givet super gode resultater. Både klik til siden og salget er steget, så vi er super tilfredse med den service vi har fået. Forventningerne er helt bestemt blevet mødt.”

Martin
segboardshoppen.dk

"Fuld valuta for pengene"

 

‘“Efter en grundig analyse fra Snippet SEO fik vi leveret en handlingsplan med forslag til, hvad vi skulle gøre for at få mere aktivitet hjemmeside. Vi har fået fuld valuta for pengene i form at professionel rådgivning, løbende opfølgning og flotte resultater. Vi kan kun anbefale Snippet SEO til alle, der vil være mere synlige på nettet.“

Lennart
gutfelt.com

"Nede på jorden"

“Tak til Snippet SEO for en god analyse af vores hjemmeside. Jonas er god til at forklare på en “nede på jorden” måde hvad der skal arbejdes med for at forbedre “tingene”, så selv jeg kan forstå det”

Peter
idekort.dk

94% af forbrugere søger på netter, før de foretager et køb

Der er flere måder at komme på side 1 på. Ikke nok med SEO, så kan du også begive dig ud i betalte annoncer – såkaldet Google Ads. Men præcis hvor meget trafik går du glip af, hvis du ikke ligger nr. 1 med Google Ads og ikke med SEO?

I gennemsnit går 85% af alle klik til organiske resultater, og kun 15% til betalte. Det vil sige, at er du 100% afhængig af betalte annoncer på Google, så går du i teorien glip af 85% af al trafikken.

Source: zerolimitweb.com, 2019

Kom i gang i dag

Tag første skridt i dag, og book dit 60-minutters strategimøde med en SEO ekspert.

*De 90 dage gør sig ikke gældende, hvis vores arbejde ændres, mistes eller går tabt, grundet arbejde lavet af kundens firma. Grundlaget for garantien er beskrevet i handelsbetingelserne. Under visse omstændigheder vil garantien variere.