fbpx

Lig #1 på Google gennem SEO

Vi hjælper virksomheder med at blive synlige på Google, så potentielle kunder bliver til nye kunder.

 Skal det være dig?

Hvad er SEO?

Hvad er SEO egentlig? SEO står for Search Engine Optimization (søgemaskineoptimering). Det går ud på, at få sin hjemmeside højere op i søgeresultaterne. Når man ligger højt oppe i søgeresultaterne for søgeord, der har meget business value, kan man få enormt meget relevant trafik. Hvis man derimod ikke rangerer højt, kan det være svært for mulige kunder at finde ens hjemmeside.

Når vi laver SEO, fokuserer vi på tre grundelementer: Teknisk SEO, On-page SEO og Off-page SEO.

Teknisk SEO

Teknisk SEO omhandler alt det, der kan være galt med din hjemmesides fundament. Her snakker vi om alle de nørdede ting såsom 301 redirects, duplikerede meta titler og beskrivelser, indlæsningshastigheden og 100 andre ting. Der kan faktisk ske det, at en hjemmeside stiger meget i trafik, bare ved at løse simple problemer som en side har.

Det første vi altid gør hos Snippet SEO, når vi påbegynder en ny SEO kampagne, er faktisk at lave en SEO analyse af din hjemmeside, med vores egen analysemodel. Det betyder, at vi skiller din side ad, og tager et kig på 125+ elementer, der kan påvirke en hjemmeside.

On-Page SEO

 On-page SEO er alt det arbejde, som man udfører på selve hjemmesiden. Det er aktiviteter såsom at lave nye sider, ændre sidetitler og optimere billeder. Når man laver on-page SEO, går det ud på at fortælle Google, hvad en side egentlig handler om. Når dette bliver gjort, kan Google bedre skabe en forbindelse mellem et søgeord og en side. 

En vigtig del af on-page SEO er keyword research. Før vi ændrer, tilføjer eller laver nyt indhold, sørger vi derfor altid for at lave en grund søgeordsanalyse. På den måde kan vi sikre os, at de søgeord, der er fokus på, har business value, volumen, er konkurrencedygtigte og man kan skrive gode SEO tekster.

Off-Page SEO

Off-page SEO er det arbejde, der bliver udført uden for hjemmesiden. Det vigtigste off-page arbejde man kan lave, er linkbuilding. Linkbuilding går ud på at få andre hjemmesider til at sætte et link ind fra deres side til din. Hvorfor er det vigtigt? Man kan se på det sådan her:

Hvis to restauranter har fuldstændig samme menu, samme indretning og egentlig ser helt identiske ud, hvordan skal man så kunne se forskel? Det kan man med anmeldelser. Hvis restaurant nr. 1 har 100 gode anmeldelser, og restaurant nr. 2 har 5 gode anmeldelser, så vil man nok tro, at restaurant nr. 1 er den bedste. Det er også sådan Google ser det.

Hvorfor SEO?

Overtag side 1

På Google bliver der lavet mere end 40.000 søgninger i sekundet! Ud fra disse søgninger er der lavet mange undersøgelser om, hvordan man bedst muligt udnytter dem. Disse undersøgelser viser, at hele 92% af al trafik på Google går til side 1. Det betyder altså, at ligger man på side 1 på Google, har man de bedste muligheder for, at få trafik. Dette giver også enormt gode muligheder, for at skalere sin SEO kampagne – der vil altid være flere søgeord som man kan rangere.

Kvalificerede besøgende

Det gode ved SEO er, at besøgende på din side allerede er kvalificerede købere. Når en bruger søger på Google, har de en intention. Om dette er at få information, at købe eller noget helt tredje, er forskelligt. Lige meget hvad, så kan man sørge for, at brugerne opnår det de ønsker. På den måde vil den trafik du får fra Google være bedre kvalificeret til at konvertere, og man har altså bedre muligheder for at få kunder.

Hvad opnår du med SEO?

Gratis og vedvarende trafik

Bedre trafik

Flere salg

Vi samler puslespillet

Der vil aldrig være to cases, der er det samme. En hjemmeside har måske brug for flere links, og en anden vil gavne mere af at få skrevet nye tekster. Vi sørger for at finde ud af, hvilke brikker der mangler på din hjemmeside.

Hos Snippet SEO har vi lavet vores eget framework, som vi altid tager udgangspunkt i. Det er en fremgangsmåde, der er blevet bevist gang på gang fungerer. Ud fra dette laver vi en skræddersyet strategi til dig, så vi sikrer os, at din hjemmeside og virksomhed kan opleve mest mulig vækst.

SEO er en langsigtet investering

SEO er lidt anderledes end den betalte form for digital markedsføring, i den forstand, at man skal se på det som en langtidsinvestering.

Snakker man om Facebook annoncering og Google Ads, kan man opnå relativt hurtige resultater, i forhold til SEO. Til gengæld stopper resultaterne også, lige så snart du ikke betaler for dem. Hvis man derimod betaler et bureau som vores for SEO ydelser, så får man gavn af det længe efter samarbejdet stopper. 

Skaber din hjemmeside værdi?

Lad os hjælpe dig med at lave din hjemmeside om til en fuldtidssælger

GRATIS ANALYSE