fbpx

SEO Bureau i København

Få flere leads og øg din omsætning ved at outranke dine konkurrenter på Google.

Vores vision

Typisk er problemet ikke at få kunder, men at skabe en forudsigelig strøm af kunder. Traditionelt set har man to måder at skaffe nye kunder på. Den første er at hyre en sælger, hvilket vi godt ved kan være dyrt. Den anden er at betale sig til annoncering, hvilket igen, også kan være dyrt. Det virker også kun så længe man betaler. Der er også chance for, at man tiltrækker den helt forkerte kundekreds.

Vi tror på en tredje mulighed: at omdanne din hjemmeside til den bedste og samtidig billigste sælger du nogensinde har haft. Vidste du, at omkring 70% af al trafik fra Google går til organiske søgeresultater? Det betyder altså de resultater, der ikke er annoncer. Hvis man ligger på side 2 på Google, så er det trafik, der går til konkurrenterne.

Hos Snippet SEO er vi specialiseret i at bygge online marketing kampagner for små virksomheder og store selskaber. Det gør vi ved at øge den organiske trafik og brand tilstedeværelsen.

Læs mere om vores service ved at klikke her.

Hvad kan vi hjælpe med?

Teknisk SEo

Det er vigtigt, at din hjemmeside er up to date, når det kommer til det tekniske. Derfor har vi valgt at tilbyde alle en gratis analyse, hvorefter du kan tage stilling til, om vi skal implementere løsninger for dig. Her går vi igennem parametre såsom hastighed, indeksering, Schema og meget mere.

Keyword Research

Kunne du godt tænke dig at vide, hvilke søgeord der er profitable for dig? Vi er eksperter i keyword research, og fokuserer altid på: Volumen, relevans og værdi. Ved at fokusere på specifikke søgeord, kan du kontrolleret øge dine rangeringer i Google.

linkbuilding

Skal du bruge links til din hjemmeside? Links øger autoriteten af din hjemmeside, og kan dermed hjælpe dig med at ligge højt i søgeresultaterne. Ved hjælp af relevante gæsteindlæg på hjemmesider der har meget autoritet i forvejen, kan du skyde op på Google.

Lokal SEO

Har du en butik, klinik eller et hovedkontor der, skal være i fokus? Hvis man er advokat i København, kan man med fordel fokusere på at ligge højt på “Advokat København”. Det samme gælder tandlæger, kiropraktorer, restauranter og mange andre brancher.

Content Creation

Dit indhold er din måde at kommunikere med Google på. Det er gennem indhold, at du fortæller Google, hvad der står på din hjemmeside og hvad den handler om. Hvis dit indhold på siden ikke er godt nok, så bliver du ikke vist. Derfor er det vigtigt at producere originalt kvalitetsindhold.

Vi skaber flere leads for vores kunder

Gennem Google kan man få organisk trafik. Organisk trafik er folk der klikker sig ind på din hjemmeside og ser dine produkter eller din service. Jo flere besøgende man har på siden, jo flere potentielle kunder har man. Det kan man både gøre for online og fysiske virksomheder.

Lokal SEO er enormt vigtigt for et firma med en fysisk lokation. Ifølge Impact BND så er 30% af alle søgninger på mobiler lokationsbestemt. Når der samtidig er over 63.000 søgninger hvert sekund på Google, så er det en statistik man ikke kan ignorere. Lokal SEO har også meget med Google Maps at gøre. Hvis man kan ligge øverst på Googles “3 pack” på maps, så får man langt flere opkald, klik på hjemmeside og kunder. Derfor er det vigtigt, at man som lokal virksomhed ligger højt på denne, og at man har sat sin Google My Business op korrekt. Hvem ved hvor mange kunder, der går til konkurrenterne, fordi man ikke ved noget om Lokal SEO? Det er her vi kan hjælpe.

På National eller international plan er der andre muligheder. Man kan udfolde sig over hele Danmark, Europa eller verden – så længe man har den rigtige strategi. Noget man skal bide mærke i, når man snakker om SEO er blandt andet, at 50% af alle søgninger er 4 ord eller mere. Hvis man breder sig ud over et emne, betyder det altså, at man både man udnytte de korte og de lange søgninger. Ved hjælp af content marketing og linkbuilding kan man øge kendskab til både produkter og brand gennem organisk trafik.

Snippet SEO består af et lille team med stor ekspertise. Vi er specialiseret i både Lokal og National SEO, og vi ved derfor også, hvordan man kan udnytte begge dele. 

Hvad vores kunder siger

"Både klik til siden og salget er steget"

“Vores samarbejde med Snippet SEO har givet super gode resultater. Både klik til siden og salget er steget, så vi er super tilfredse med den service vi har fået. Forventningerne er helt bestemt blevet mødt.”

Martin
segboardshoppen.dk

Læs hvordan vi hjalp Segboardshoppen →

"Fuld valuta for pengene"

 

‘“Efter en grundig analyse fra Snippet SEO fik vi leveret en handlingsplan med forslag til, hvad vi skulle gøre for at få mere aktivitet hjemmeside. Vi har fået fuld valuta for pengene i form at professionel rådgivning, løbende opfølgning og flotte resultater. Vi kan kun anbefale Snippet SEO til alle, der vil være mere synlige på nettet.“

Lennart
gutfelt.com

"Nede på jorden"

“Tak til Snippet SEO for en god analyse af vores hjemmeside. Jonas er god til at forklare på en “nede på jorden” måde hvad der skal arbejdes med for at forbedre “tingene”, så selv jeg kan forstå det”

Peter
idekort.dk

Er du klar til at tage handling?

Hold dig opdateret på SEO

Gå til vores blog →

Skaber din hjemmeside værdi?

Lad os hjælpe dig med at lave din hjemmeside om til en fuldtidssælger