fbpx

Segboardshoppen.dk

I april 2019 indgik vi hos Snippet SEO et samarbejde med Segboardshoppen.dk. Dette samarbejde var grundlagt på, at Segboardshoppen havde mistet placeringer på Googles Søgeresultater, som før havde været enormt vigtige for shoppen.

Tager det 6 måneder?

Hvis du får fortalt, at SEO tager 6 måneder eller over, så er det fordi, at det godt kan være tilfældet. Dog har vi som nævnt tidligere, kun været igang siden april, hvilket svarer til 3 måneders samarbejder – hvis man tager et kig på tallene nedenfor, vil jeg mene, at de taler for sig selv.

Nøgletal

Hvis man laver et regnestykke, kan man hurtigt finde ud af, at en 150% stigning i trafik, ikke stemmer overens med en 300% stigning i salg. Det betyder altså, at vi ikke blot har skabt mere trafik, men vi har skabt mere relevant trafik – og det kan mærkes på bundlinjen. Gennem teknisk optimering, kan man se, at allerede i april steg salget helt vildt, og man kunne også allerde i denne måned mærke forskel på den organiske trafik.

 

Nu vil jeg ikke røbe, hvad Segboardshoppen omsætter for, hvor meget de sælger, og hvad deres avance er, men jeg kan dog røbe, at det ikke er en vækst fra et til to salg om måneden – og at deres ROI% bestemt er positiv.

 

  • 150% vækst i trafik
  • 300% vækst i salg

Deres vækst

Efter et kig på siden, kunne vi se, at vores eget eget framework passede enormt godt på denne case. Den indeholder blandt andet:

  • Analyse
  • Teknisk optimering
  • Tekstforfatning
  • Linkbuilding

Dette er blot en oversigt, og vi har arbejdet meget på de individuelle punkter. Taget i betragtning at der kun er gået omkring 3 måneder af dette samarbejde, betyder det, at vi langt fra er færdige med at optimere Segboardshoppen. 

Hvis du også kunne tænke dig at høre mere om vores framework, så kontakt os nu, og få også et gratis oplæg med en strategi til din hjemmeside.

    Skaber din hjemmeside værdi?

    Lad os hjælpe dig med at lave din hjemmeside om til en fuldtidssælger - tag et strategimøde med os og få et oplæg om, hvad vi kan gøre for dig.