fbpx

Få en gratis SEO Analyse

  • Lavet specifikt til din hjemmeside
  • Lavet i hånden af en SEO specialist
  • Helt gratis

I analysen vil du få svar på, om din hjemmeside lever op til kravene fra Google og dine besøgende.

Sammen med analysen medfølger en gennemgang, samt vores bud på, hvordan man yderligere kunne arbejde med SEO på din hjemmeside.

Få en gratis analyse

15 + 3 =

Vi analyserer ikke kun SEO

Vores analyse er centreret omkring SEO, men vi tester også andre parametre. Både brugbarhed, ydeevne, social og sikkerhed bliver også analyseret, så du har en gundig analyse af din hjemmeside.

Er du ikke sikker på, hvad disse tal betyder? 

Bare rolig, vi er altid tilgængelige og tager også kontakt til dig, efter din rapport er leveret. Så går ingen information til spilde.

Vores SEO analyse

Alt SEO arbejde starter med en analyse. En SEO analyse er en analyse, der vurderer, hvad SEO tilstanden for en hjemmeside er, og hvor godt optimeret hjemmesiden er. Google har over 200 parametre til at vurdere, hvor en hjemmeside skal ligge i søgeresultaterne, så det er meget brugbart med en analyse, der giver det fulde overblik. Den kan samtidig bruges til at vurdere SEO potentialet for en hjemmeside.

Når vi laver en SEO analyse, er den opddelt i 3 emner: 

Teknisk SEO Analyse

h

Søgeordsanalyse

Konkurrence- og domæneanalyse

Det er god ide at få lavet en SEO analyse, da man hurtigt kan finde fejl på siden, som man måske ikke ville have fundet med en ustruktureret fremgangsmåde. Hos os bruges analysen samtidig som grundstenen til opstarten af et samarbejde, så du ved præcis hvor vi vil sætte ind og forbedre hjemmesiden.

Mere end

Hjemmesider analyseret

%

Flere salg hos

Segboardshoppen.dk

Martin, ejer

“Vores samarbejde med Snippet SEO har givet super gode resultater. Både klik til siden og salget er steget, så vi er super tilfredse med den service vi har fået. Forventningerne er helt bestemt blevet mødt.”

Hold dig opdateret på SEO

Gå til vores blog →

Skaber din hjemmeside værdi?

Lad os hjælpe dig med at lave din hjemmeside om til en fuldtidssælger - tag et strategimøde med os og få et oplæg om, hvad vi kan gøre for dig.