fbpx

Lokal SEO 

Vi hjælper lokale virksomheder med at få flere lokale kunder gennem Lokal SEO.

Vil du have flere kunder gennem Lokal SEO? 

Få flere lokale kunder med SEO

Vil du have flere opkald og besøg i din butik fra lokale kunder? Med 46% af alle søgninger på Google værende forespørgsler på information om lokale virksomheder, er lokal SEO altså en vigtig kanal til nye kunder.

Hvad er Lokal SEO?

Lokal SEO er ligesom normal SEO i den forstand, at man udfører en række strategier med mål om at stige i Googles søgeresultater. Forskellen er, at lokal SEO har til formål at fange brugeren, når de laver en “Lokal Søgning”. Det er enten en søgning der indeholder “nær mig”, et område eller en by (eksempelvis “SEO Bureau København”). På denne måde kan lokale virksomheder få nye kunder, uden at skulle betale for dyre annoncer.

Man må ikke tage fejl af Googles vigtighed for lokale virksomheder. Google sidder på en størstedel af trafikken i hele verden, og specielt også i Danmark.

Vidste du at:

%

Af brugere der laver en lokal søgning, stopper med at lede på første side af søgeresultaterne.

%

Af brugere der laver en lokal søgning, besøger eller ringer til virksomheden inden for 24 timer.

Visninger er det månedlige gennemsnit for en lokal virksomhed på Google.

Sådan arbejder vi med Lokal SEO

Vores team forstår, hvordan Google fungerer – både med hensyn til nationale og lokale søgninger. Vi fokuserer på faktorer, der har betydning for rangering af din hjemmeside, så vi er sikre på, at vi bruger tiden fornuftigt. På denne måde kan vi også holde priserne nede.

Ved at have fokus på lokale termer og SEO strategier, spilder vi ikke tiden med unødvendige opgaver. Samtidig med at optimere din hjemmeside, sørger vi også for, at din Google My Business virksomhedsprofil er i tip top stand, så du har de bedste forudsætninger for at blive vist på Google, såvel som Google Maps.

Kampagnen begynder med analyser

Det første vi gør, og det er altid det første vi gør, er at lave en analyse af hjemmesiden. Dette er med fokus på både teknisk SEO (fundamentet), men også hjemmesides potentiale i form af søgeord og konkurrence.

Ved et møde vil du få disse analyser præsenteret, før vi indgår et samarbejde. Så ved vi, om vores model og løsning er det korrekte fit til din forretning og til dig.

Teknisk SEO Analyse

Her ser vi på hjemmesides “helbred” i form af brugeroplevelse, hastighed, konverteringstracking samt andre tekniske SEO aspekter, der kan hjælpe med den lokale rangering af din hjemmeside.

U

Søgeordsanalyse

En søgeordsanalyse går ud på, at analysere jeres hjemmeside, men henblik på hvor i Googles søgeresultater i ligger. Vi undersøger samtidig, hvor mange der søger på den service, som i tilbyder, i de områder i tilbyder dem i.

Konkurrenceanalyse

Sidst, men ikke mindst, tager vi et kig på konkurrence. Her ser vi hvor meget arbejde, der skal til, for at ligger nr. 1-3 i søgeresultaterne, og vi giver et estimat på, hvor lang tid der burde bruges på SEO.

Søgeordsanalyse målrettet mod Lokale søgeord

Når vi har fundet ud af, hvilke udfordringer vi står overfor, vil der blive taget et grundigere kig på søgeordsanalysen, så vi kan sikre os, at din hjemmeside er målrettet efter lokale søgeord. Et lokalt søgeord kan fx være “SEO Bureau København“. Har du fået lavet SEO før, vil dine sider forhåbentlig allerede være målrettet de korrekte søgeord. Det er dog muligt, at vi finder nogle “easy-win” søgeord, hvor din hjemmeside hurtigt vil stryge til vejrs. Her er nogle eksempler på, hvordan vi laver lokal søgeordsanalyse:

Brug af søgeordsværktøje

Ved brug af data, indsamlet i forskellige værktøjer, kan vi hurtigt finde ud af, hvilke søgeord folk bruger, når de skal bruge en service, som den din virksomhed tilbyder. På denne måde kan vi nemt og hurtigt danne os et overblik over nogle af de søgefraser, som din hjemmeside burde målrettes efter.

Analyse af konkurrenterne

Ved at analysere konkurrenterne hjemmesider, kan vi også finde ud af, hvilke søgeord de målrettet prøver at ligger højt på, på Google. På denne måde kan vi også få nogle gode ord, som din hjemmeside burde ligge højt på. På denne måde kan man både selv få relevante søgeord, men også udkonkurrere konkurrenterne.

Vi spørger dig

Vores kunder har som regel en holdning omkring, hvilke søgeord de gerne vil forbindes med. Ved hjælp af dine input, og vores data, kan vi nemmere komme med bedre foreslag, der vil gavne hjemmesiden, og dermed forretningen.

Lokal SEO implementering

I den næste fase af forløbet, nemlig implementeringsdeling, vil vi tilrettelægge en række SEO opgaver, med  det formål at skaffe dig flere leads gennem din hjemmeside. Dette indeholder bl.a. tekstforfatning af SEO tekster, optimering af Google My Business og linkbuilding. Herefter vil din hjemmeside begynder at være mere synlig i søgeresultaterne – det er nemlig det der skal til, hvis din forretning skal have succes online.

Ved hjælp af ordentligt udført arbejde, bestræber vi os altid efter at opnå vedvarende positionering i søgeeresultaterne. Det betyder altså, at de positioner du opnår højest sandsynligt ikke vil være hurtige op- og nedture, men en vedvarende tilstrøm af nye kunder og leads.

Ud over at lave nye sider til nye søgeord, udfører vi også en grundig evaluering af de nuværende sider, du allerede har på hjemmesiden. På denne måde kan vi udnytte det arbejde, som du allerede har lagt i din hjemmeside.

Kigger man bort fra arbejdet på hjemmesiden, er det også vigtigt, at din hjemmeside og forretning bliver nævnt andre steder på internettet. Ved brug af effektiv linkbuilding strategier, sørger vi for, at din virksomhed bliver nævnt flere steder, at du får links til din hjemmeside og at din lokale synlighed skyder i vejret.

Løbende rapportering og måling

I forbindelse med en SEO kampagne, er det vigtigt at måle, hvad der virker, samt hvad der ikke virker. Vi holder derfor skarpt øje med de ændringer der bliver lavet på hjemmesiden for at sikre os, at konverteringer, opkald og leads er i positiv fremgang. På denne måde kan vi sørge for, at din online synlighed er i fremgang hele tiden. Her er nogle af de ting vi gør, for at holde øje med din fremgang:

Keyword Tracking

De udvalgte søgeord fra starten af kampagnen bliver nøje fulgt, og disse vil blive rapporteret hver måned, så du ved præcis hvor din hjemmeside befinder sig.

Google Analytics rapportering

Gennem Google Analytics og Google Search Console kan vi holde godt øje med, hvor dine besøgende kommer fra. Ved brug af denne data, kan vi også videreoptimere de sider, der ikke klarer sig særlig godt, og implementere ændringer fra de sider, der klarer sig rigtig godt.

Opbygning af et aktiv i stedet for en udgift

Hos Snippet SEO har vi set med vores egne øjne, hvad en god Lokal SEO indsats kan gøre for en virksomhed. Vi tror også på at implementering af de rette strategier, kan gøre din hjemmeside til et af dine bedste aktiver, i stedet for en udgift 

Revisionsfirmaet Gutfelt A/S

Resultatet af god lokal SEO

Nye organiske søgeord

%

Flere organiske klik

%

Flere organiske leads

Skaber din hjemmeside værdi?

Lad os hjælpe dig med at lave din hjemmeside om til en fuldtidssælger - tag et strategimøde med os og få et oplæg om, hvad vi kan gøre for dig.