fbpx

Google My Business

Styr hvad dine kunder ser om din virksomhed på Google. Med en ordentlig firmaprofil på Google, kan du hjælpe dine kunder med hurtigt at finde din adresse, dit telefonnummer og meget mere. På denne måde får både du og dine kunder værktøjerne, der skal til, for at din virksomhed får flere henvendelser.

Få flere lokale kunder med

Google My Business

En firmaprofil, eller Google My Business, er med til at booste din tilstrøm af kunder, samt hjælpe eksisterende kunder med at finde information om din virksomhed. En firmaprofil gør det nemlig muligt for andre personer, at finde din virksomhed på Google og på Google maps, for de services som du tilbyder. Det gør dig både mere synlig på Google, og det vil øge din omsætning.

En firmaprofil på Google, er ligesom et skilt, et banner eller en stor lyskegle der peger på din virksomhed. Den ligger bare online, i stedet for at være fysisk. En firmaprofil skaber et stort blikfang, og fanger potentielle kunders fokus – det vil både øge trafikken til din hjemmeside, samt opringninger til din virksomhed.

Vidste du at:

Den gennemsnitlige virksomhed får

Visninger om måneden gennem Google.

Af disse 1000 visninger er

%

Fra mennesker der ikke kender din virksomhed.

Du går altså potentielt set glip af

Nye kunder hver måned (ca. 5% kontakter virksomheden).

Fortæl os om din virksomhed

Vi vil gerne hjælpe dig med at vækste. Tag kontakt til os, så kan vi sammen finde ud af, hvordan vi kan generere flere leads til dig, og hvordan vi kan skabe en unik og dragende firmaprofil, så kunderne vælger dig, og ikke dine konkurrenter.

Få et tilbud

Send os en besked eller giv os et opkald, hvis du vil være vores næste case.

+45 26 34 03 70

info@snippetseo.com

Lad os vækste sammen med dig

11 + 5 =