fbpx

Tag et strategimøde med en ekspert

Helt gratis og helt uforpligtende, men fyldt med værdi – klik på knappen herunder for at booke et møde.

Før vi går igang med et samarbejde, vil vi gerne afholde et kombineret oplæg og strategimøde. Det gør vi af to årsager: 

  • Vi skal finde ud af, hvor potentialet hos dig ligger – er det i SEO, og hvad er potentialet?
  • Er vores virksomheder et match, og vil vi kunne opnå resultater for dig.

Dette møde er 100% uforpligtende, og du vil få indsigt i din hjemmeside, der kan skabe dig værdi, allerede fra start. 

Her er en outline over, hvad vi vil gennemgå

DYBDEGÅENDE ANALYSE

I en dybdegående analyse af jeres SEO performance, vil vi vise jer, hvor virksomhedens hjemmeside fejler, hvor den er stærk, og hvor man vil kunne hente gode resultater.

Selve analysen er tredelt, og består af både en teknisk analyse, en søgeordsanalyse og en domæne analyse. Dette gøres, for at sikre, at vi kommer hele vejen rundt om SEO – det handler nemlig ikke kun om at være god til én ting, men til det hele inden for SEO.

SKRÆDDERSYET STRATEGI

Når det kommer til SEO strategier, er der nogle forskellige veje, man kan gå. Er det linkbuilding, der skal være i fokus, er det content, eller skal vi ud i en blanding.

For at komme med en anbefalet strategi, vil vi bruge analysen til at pointere, hvor hjemmesiden har brug for hjælp. På denne måde kan vi sikre os, at vi ikke laver SEO bare for at lave SEO, men at vi gør det ordentligt, der hvor der er behov for det.

ET TILBUD PÅ VÆKST

Når vi har fået lov til at snakke om alle vores ideer, tanker og forslag til SEO arbejde på din/jeres hjemmeside, så er det også tid til, at vi skal komme med et tilbud.

Baseret på, hvad vi har snakket om undervejs i mødet, og hvad vi vurderer vil være den optimale løsning (ud fra behov, men også jeres budget), vil vi komme med en løsning, som vi tror vil kunne give jer det optimale afkast og den optimale service.

 

Selve mødet vil foregå således:

  • Vi vil starte ud med et oplæg af en SEO ekspert, hvor der vil blive snakket om analyse, strategi og yderligere noter – bare rolig, i vil blive inddraget aktivt i oplægget. Her vil vi også snakke om, hvorfor SEO vil være godt for jer at investere i, hvis dette er tilfældet.
  • Herefter vil vi snakke lidt om virksomhedens problemer, og hvordan vi planlægger at tage hånd om disse.
  • For at runde af, vil vi fremlægge vores plan, pris og hvordan vi kommer igang.

 

Er du klar til at skabe vækst på din hjemmeside? For det er vi.